Set Nutriwhite Shaklee - Kulit Lebih Bersih dan Lembut dengan Sumber Botanik

Bila dah pro semulajadi, pasti kita nak produk yang organik, selamat dan tanpa bahan kimia merbahaya yang bukan ja kulit cantik sementara tapi selamanya. Set Nutriwhite Shaklee adalah jawapan yang terbaik. Lagipun bahaya juga pakai pencuci muka yang ada praben dan tak semulajadi. Instant cantik tapi lama2 merosakkan wajah dan kulit.

Nutriwhite Shaklee


Yang bestnya Set Nutriwhite Shakle ni, bertindak dengan 6 cara.

  • Membersihkan kulit wajah
  • Memperbaharui kulit wajah
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Merawat kulit wajah
  • Mencegah kulit wajah
  • dan Memulihkan kulit wajah


Bila dah beli 1 set lengkap Nutriwhite, memang terjaga habis la siang dan malam.

Boleh ikut cara pakai Set Nutriwhite Shaklee ni dengan betul untuk kesan yang sangat best
Cara pakai dan aturan set Nutriwhite yang betul.

1. Gentle Action Makeup Remover memang hot selling. Rajin juga sold out sebab kesannya memang best. Mekaup tanggap, daki tanggal. Sambil2 tengok tv pun boleh usap2 muka untuk keluarkan kulit2 mati ok.

Hot selling pencuci muka shaklee




2. Pencuci muka Nutriwhite namanya Gentle Deep Foaming. Guna sikit ja tapi buih banyak so tahan lebih lama. Memang best rasa lepas pakai. Sure bersih dan segar. Kulit mati pun tanggal.
Bukan ja membersihkan tapi memang segar bugar




 3. Lepas dah cuci muka, bolehlah pakai softener ni. Macam pelembab + toner. Sumbernya memang alami. Wajah lebih berseri.
Pelembab yang cool

4. Waktu siang sebelum pakai bedak bolehlah sapu Daily Defense Whiteng Essence ni. Anggaplah ia krim siang.


Krim siang untuk lindungi panahan matahari


5. Spot Whitening Treatment ni memang bagus sangat untuk hilangkan bintik hitam @ jeragat.


6. Kalau terpaksa berjemur, wajiblah pakai lotion yang ada uv protection. Sinaran UV yang berterusan boleh jadi punca jeragat ok. Dah la hitam, berjeragat pula. Aduh...elak2 sebelum terkena.



7. Krim malam Nutrwhite namanya Overnight Renewal Whitening Cream. Jadi sebelum tidur atau lepas cuci muka boleh pakai. Masa tidur, kulit kita bolehlah rest dan rejuvate balik.  Linden dalam krim malam ni bantu kulit lebih lembap.

Nutriwhite-shaklee-night-krim
Overnight Renewal Whitening Cream yang best


Ini set asas Nutriwhite.  Boleh dapatkan 4 ini dulu sebelum cukupkan 7 produk semuanya.
Set Basic Nutriwhite Shaklee




Tunggu apa lagi??? 

Hubungi cepat pengedar Shaklee set Nutriwhite ini untuk selesaikan pencarian dan masalah penjagaan kecantikan luar anda. No worry, pos ke seluruh Malaysia. Orang Brunei nak juga, boleh collect di Polaju Miri atau Limbang ya. 



ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.