Review Nutriwhite Make Up Remover Shaklee

Kalau orang yang suka make up, memang penting untuk make sure mekap betul-betul tanggal bila selesai cuci muka.

Jangan biar ada saki baki makeup di muka. Makeup yang tak dicuci dengan bersih boleh jadi punca jerawat bila liang roma tersumbat.

Ini review makeup remover Shaklee. Tiba2 white head dan black head yang degil pun boleh keluar sama. Syok gila kot !





Masa nak guna make up remover ni pula special. Tak semestinya dalam toilet depan cermin, sambil tengok tv pun boleh gosok-gosok muka dengan make up remover Nutriwhite ni.

Hasilnya make up, black head, white head, sel mati, daki boleh tanggal. Lepas tu boleh basuh muka dan confirm muka lebih lembut dan bersih.

Jadi lelaki perempuan tak kisah, boleh hubungi Ida di 0134882382 untuk order Nutriwhite Make Up Remover anda sekarang. Kalau set beauty line Shaklee, Make Up Remover ni memang hot selling la.


Ida Khairani

ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.