Rahsia Ibu Cergas Bekerja dari Rumah Mengalahkan Sotong

Dari dulu sampai la ni, dok maintain set ni la.. Set ni paling sempoi kot. Untuk mengandung pun ya, BF pun ya, untuk berpantang pun ya, untuk kesihatan optimun pun ya, untuk hilangkan penat pun ya, nak bagi ceria, kuat, tak emo pun ya juga. 😁
.
Kira ni set paling basic & essential.
.
Berbulan nak habiss sebotol so memang berbaloi dan sesuai untuk orang yg budget2 tapi hargai kesihatan.
.
Bulan ni adik beradik set ni diberi nama SeT Gorgeous ada special offer. Dalam set Gorgeous ada Vitalea, Vit C, GLA dan ESP. Dapat free jote beg anggun plk tu. Sesuai sangat untuk wanita besi dan juga yg nak tingkatkan kesuburan.
.

Set macam k Ida ambil plk sesuai untuk semua & highly recommended tau. Suka sangaatt.. Kenapa ?
.
Vitalea : cover time asyik terbabas ambil sayur dan buah.
B Com: kawal emosi dan beri tenaga untuk bekerja macam sotong.
Vit C: kurangkan simptom resdung yg bertapak sejak azali.
Oste: supaya transform menjadi wanita besi ! πŸ’ͺ🏼😝
.
Jomlah join sekali, sama2 sihat, sama2 ceria !

Ida Khairani Ahmad
http://www.mysupervitamins.com

#tsunamishaklee #sgv #teamrock

ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.