Kulit bayi yang naik ruam dan mengelupas pulih selepas sapu krim H.B

I'm Saya gembira sangat dengan testimonial krim H.B @ herbal blend ni. Muka dah la comel tembam, syoknya maknya gomolkan. Mujur wajah comel ni semakin pulih dari masalah ruam walaupun mengelupas dan ruam naik dengan baik sejak 3 bulan dilahirkan.


Kalau nak sapu krim kat bayi, sebaik-baiknya carilah krim yang 100% organik. Kulit bayi yang fragile, muda tak mampu nak tahan bahan kimia dalam krim biasa. Walaupun nampak ok atau tak nampak apa2, long term result mungkin worse.

Saya share dulu berita gembira ini selepas seminggu guna Herbal Blend.
Kulit bayi ni mulanya beruam dan merah-merah.

Semasa cod, ibunya masih mengadu perkara yang sama.
Merah dan nampak ruam2 kecil di muka dan part of her body. Yang saya lihat, muka bayi penuh mengelupas.



Syukur sangat selepas seminggu, kulit yang mengelupas dan penuh ruam sampai merah, menjadi semakin baik dan lembut. Biji2 ruam semakin susah nak nampak pun, kulit tidak lagi mengelupas dan merah-merah.. 


Selepas seminggu konsisten dengan sapuan Herbal Blend, kulit bayi jadi lembut, bersih, tidak mengelupas dan lebih lembab, tidak kering. Lagi syok maknya nak gomol. Kalau nak tahu jenis ruam biasa bayi boleh rujuk sini.

Ingatan saya, cuba cari krim yang tanpa praben dan steroid tambah2 diusia tersangat muda bayi. Kesan buruk mungkin kulit semakin teruk, kulit jadi sangat sensitif dan semakin nipis. 

So, go for natural.
Herbal blend adalah organik,
100 % tumbuhan yang selamat dan berherba.
Tanpa praben
Tanpa steroid

Organik pun boleh dapat murah tau. Hairan tak? Hanya RM 27 untuk 1 tiub besar Herbal Blend. Dapatnya segera dari Ida !

Shaklee Independent Distributor
Ida Khairani  ( 846056 )
Phone : 013 488 2382
Email : admin@mysupervitamins.com
COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC


ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.