Set Vitamin Shaklee


Set A @ Vitamin untuk Kesihatan Optimum : 
Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas, ahli sukan, ibu
mengandung, ibu menyusu. Mereka yang asyik makan tak tentu, tak cukup seimbang, selalu sakit, mudah stress dan cepat marah, tak makan sayur. Set lengkap untuk kegunaan 4 bulan

B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Harga Retail = rm233
Hantarkan code [SetA]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Set B @ Vitamin untuk Penyusuan :
Sesuai untuk semua golongan terutama ibu MENYUSU kerana dilengkapi Alfalfa sebagai milk booster. Bagus untuk individu yg kurang lawas, tak makan makanan seimbang, senang stress, jarang membuang air besar, cepat letih, lelaki, wanita, anak dara, warga emas pun boleh amalkan. Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan ibu mengandung tidak digalakkan. Set B lengkap untuk kegunaan 4 bulan

B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Alfalfa 330 bj = rm53
Harga Retail = rm286
Hantarkan code [SetB]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Set C @ Vitamin untuk Berpantang :
Sesuai untuk ibu baru bersalin normal atau pembedahan digunakan
sepanjang berpantang. Individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan juga digalakkan. Juga untuk yang mengalami rambut gugur. Tambahan Zink bertindak membaiki luka dalaman, kuatkan rambut dan kuku. Set C lengkap untuk 4 bulan kegunaan


B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Zink 120 bj = rm33
Harga Retail = rm266
Hantarkan code [SetC] ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382



Set D @ Vitamin untuk Kulit :
Sesuai untuk individu yang pentingkan penjagaan kulit dan inginkan kulit yang sihat dan cantik serta pemulihan dari dalam. Bagus juga untuk yang alami kolestrol tinggi dan sakit jantung. Ibu menyusu juga boleh ambil set ni terutama jika alami masalah puting melecet.


B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitamin E 120 bj = rm149
Harga Retail = rm294
Hantarkan code [SetD]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Set E @ Vitamin untuk Penyusuan Enhancement
Sesuai untuk ibu menyusu sama seperti set b dengan tambahan kalsium ( ostematrix). 
Sesuai untuk individu yang mengalami kejang, sakit pinggang, sakit belakang, penat walaupun sudah berehat, tidur yang tak mencukupi. Selain tu, individu yang sedang jalani fisioterapi dan tidak minum susu sangat digalakkan. Set E lengkap untuk 4 bulan kecuali Ostematrix hanya 1 ke 2 bulan untuk sebotol.

B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Alfalfa 330 bj = rm53
Ostematrix 120 bj = rm61
Harga Retail = rm347
Hantarkan code [SetE]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Set F @ Vitamin untuk Wanita / Pasangan Suami Isteri
Set F sesuai untuk wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan luaran. Vitamin E anti oksida yang membantu pulihkan parut, otot baik untuk jantung dan anti penuaan. Ia juga digelar vitamin sex. Alfalfa pula umpama kacip fatimah yang membantu otot faraj, keputihan, sendi dan pelawasan. Set ini sesuai untuk pasangan suami isteri kerana dapat membantu hubungan sex.

Vitamin E 120 bj = rm149
Alfalfa 330 bj = rm53
Harga Retail = rm202
Hantarkan code [SetF]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382


Set G @ Vitamin untuk Alergik, Sinus, Ekzema, Gegata, Asma / 5 serangkai
Set G sesuai untuk yang mengalami alergi dan resdung. Vitamin B, C dan Alfalfa membantu menguatkan imun, bertindak sebagai penenand dan anti radang. Pesakit SLE tidak boleh mengambil Alfalfa. 

B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Alfalfa 330 bj = rm53
Harga Retail  = rm198
Hantarkan code [SetG] ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Set H @ Imun Booster
Set H mengandungi Nutriferon yang mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Nutriferon bagus untuk melawan kanser dan tumor, melindungi dari influenza, kurangkan infeksi pesakit hepatitis B dan C. Individu yang sering demam dan selsema juga digalakkan termasuk ibu menyusu. Bagi yang sihat untuk pencegahan boleh amalkan seminggu 1 sachet.

Harga Retail Nutriferon 30 sachet   = rm181
Hantarkan code [SetH]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382


Set 3M @ Set Vitamin Premium untuk Ibu Menyusu
Set ni dilengkapi dengan Energizing Soy Protein selain dari Set B dan Ostematrix.
Sangat digalakkan buat ibu menyusu untuk kesihatan secara menyeluruh selain menggalakkan pengeluaran susu ibu. Sesuai untuk individu yang menghadapi masalah penyusuan yang serius walaupun dah konsisten mengepam, sering penat, ingin menurunkan berat, nak kulit cantik dan sihat serta sering jatuh sakit, kejang atau stress.

B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Alfalfa 330 bj = rm53
Ostematrix 120 bj = rm61
Energizing Soy Protein ( ESP) 850g =  rm150
Harga Retail = rm497
Hantarkan code [Set3M] ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382



Set Shape Up @ Diet Sihat
Set ini adalah khas untuk mereka yang hendak menurunkan berat atau nak bentuk badan yang lebih menarik. Lengkap untuk membantu membakar lemak, membuang lemak, melancarkan proses pembuangan, mengenyangkan dan memelihara otot untuk metabolisme badan.

Cinch Shake Mix = rm173
Alfalfa 330 bj = rm53
Herb Lax 120 bj = rm52
Lecitin 180 bj = rm52
Harga Retail  = rm330
Hantarkan code [SetShapeUp]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382



Set J1 @ Vitamin Ibu Hamil
Set ni khas digabungkan untuk keperluan ibu mengandung. Sesuai untuk trimester pertama. Mengandungi multivitamin dengan zat besi untuk kesihatan menyeluruh, B complex dengan asid folik, Vitamin C untuk imun badan ibu dan Ostematrix untuk keperluan kalsium ibu.


B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Ostematrix 120 bj = rm61
Harga Retail = rm294
Hantarkan code [SetJ1]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382





Set J2 @ Vitamin Ibu Hamil (Advance)

Set ni sama seperti set J1 tetapi dengan tambahan Omega Guard untuk kesihatan jantung dan fungsi otak. Pengambilan awal minyak omega 3 dengan DHA membantu perkembangan otak bayi yang pesat berkembang bermula trimester ke dua.


B Complex 120 bj = rm53
Vitamin C 180 bj = rm92
Vitalea 120 bj = rm88
Ostematrix 120 bj = rm61
Omega Guard 90bj = rm136
Harga Retail = rm430
Hantarkan code [SetJ2]  ke email admin[@]mysupervitamins.com atau whatapps ke 013 488 2382




Untuk order boleh isi order form atau email ke admin[@]mysupervitamin[.]com untuk maklumat lanjut.



Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056


Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring :)

ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.