Wednesday, May 23, 2012

Testimonial: Vitamin semulajadi membuat diri bertenaga dan lebih sihat, plus maintain 48kg seperti anak dara





akums kawan2 semua..sy ingin berkongsi..sy dh ambk produk shaklee ni dh nk masuk 6 bulan..mmg sgt2 ketara perubahan dr segi kulit n kesihatan..sy ambil set B + ESP + vita E + ostematrix...dulu selalu sy penat n cepat nk demam tp skrg rasa antibodi makin kuat n x cepat letih lebih2 lagi sy seorg guru yg terpaksa pegi sekolah seawal 630 pg & pulang rumah jam 4 ptg...mlm2 lg perlu jaga baby seorg diri kerana suami cuma semggu sekali balik umah..semua kerja rumah perlu dilakukan sendirian..Alhamdulillah stamina sy kuat hgga kan suami seringkali memuji & kwan2 sekolah menyedari perubahan sy...& plg best berat bdn kembali slim seperti anak dara..iaitu tetap menten 48kg...& disebabkan itu, ramai kwn2 yg nk cuba

Fuhh..bestnyaa.. Semua ibu mesti nak jadi supermak kan. Bertenaga, pantas, cergas.. Namun kudrat kita tidak mengizinkan. Jadi, haruslah mencari jalan. Kita pun mesti tak nak tua sebelum usia. Semua tu tak mustahil kalau kita jaga pemakanan. Makanan tulah yang nak jadi energy booster.

Kalau makan dah cukup tapi masih tak bermaya, meh cuba vitamin Shaklee. Ianya diformula supaya mudah meresap dan memberi kesan optimum pada tubuh. Oleh kerana ia semulajadi, jadi badan boleh menerima dan tidak berlaku konflik. Sebab itulah, vitamin Shaklee tak sama macam vitamin sintetik yang berlambak di farmasi. Harganya setanding kualiti dan mampu dimiliki.

Pilihan di tangan anda. Bertukar jenama sekarang mampu mengubah hidup anda.


Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan utk merawat, menyembuhkan, menganalisa apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.




Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama.


Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com

Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382

Reactions:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...