Kebaikkan Meal Shakes Shaklee









Jika anak anda mempunyai masalah kurang selera makan?


kurang berat? tak fokus? selsema? sembelit? asma? Cubalah try Meal Shaklee ni.


Testimonial Meal Shakes:













"Salam semua. Just nak share my conversation with my mom semalam:
Me: masa Dikna x de 3 hari ni mak bg x Meal Shakes utk Farhan?
Mom: bg mcm biasa
Me: so mcm mana dia, ok x compare b4 this?
Mom: Farhan dah senang mkn skrg. Mkn pun dah byk dari dulu, susu pun kuat. Kengkdg tu baru lepas mkn nasi x sampai setgh jam dah mintak susu lak. Tgk lah badan dia, dah nampak berisi banding dulu
Me: ok lah tu, Alhamdulillah dah ada +ve improvement
FYI, sesapa yg kenal rapat dgn saya tau masalah anak saya yg susah mkn. Tp sejak amalkan Meal Shakes ni, my mom kata dah ada perubahan :)"



Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama.











Yang lagi best..seisi keluarga boleh kongsi bersama. Sebabnya, meal shakes ni adalah sarapan yang sangat berkhasit dan lengkap dengan protein, fiber dan multivitamin. Jadi, jika anda sukar nak menelan pil Vitalea @ multivitamin kami, boleh cuba Meal Shakes pula.










Kebaikkan  dan kandungan Meal Shakes:

  • Complete Nutrients - Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals.  Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes.  It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.

  • Supplies Key nutrient to cells - Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.

  • Aids in Growing Up - Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.

  • Anti-Oxidants - Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.

  • Restore skin complexion - Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.   

  • Detoxification - Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.

  • Great Taste for young and old - Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.
Lebih banyak info dan testimonial tentang Meal Shakes di sini
Disclaimer:

Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan utk merawat, menyembuhkan, menganalisa apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.









Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com

Pertanyaan boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382


Nak buat pesanan boleh isi order form

ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.