Slimming dan Detox 2 in 1

Selalunya kalau nak mengambil supplemen, mulakan dengan detox dahulu. Barulah mudah vitamin itu diserap badan. Sebenarnya usus kita ni, mungkin dah diselaputi oleh lemak-lemak dan toksid. Sebab itu, kalau kita makan banyak pun, tapi masih juga tak bermaya, sering sakit dan kurang tumpuan.

Ini mungkin sebab zat nutrien dari makanan tak dapat diserap dengan baik kerana usus gagal berfungsi secara optimum. Antara fungsi penting usus adalah untuk mencernakan makanan, penyerapan makanan yang sudah dicernakan dan penyerapan garam dan air. Jadi, sebelum memulakan sebarang program slimming, mulakan dengan detox. Bukan sahaja program slimminglah. Detox ni harus dibuat seminggu sekali sekurang-kurangnya sama ada anda nak kurus atau mahu mengekalkan kesihatan yang baik.

Jika badan kita mengalamai toksin berlebihan, kita mungkin akan mengalami salah satu dari masalah berikut

-jerawat, kulit kusam
-lesu, kurang tenaga
-sakit kepala berulang
-gatal, emosi tak menentu
-alahan
-radang pada kulit
-ekzema

Yang paling best, Shaklee menawarkan beberapa produk yang membantu untuk detox secara lembut dari bahan-bahan semulajadi. Antaranya ALFALFA, DTX COMPLEX DAN GARLIC

Kebaikkkan program super detox ini:


-membantu menyingkirkan tokdin merbahaya dari badan
-membantu meningkatkan kesihatan hati
-meningkatkan seri wajah
-meningkatkan imun sistem


Terdapat juga pek percubaan 2 in 1, detox dan slimming. Email admin[@]mysupervitamins[.]com  untuk maklumat lanjut.
Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com

Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382 Untuk lebih mudah, pertanyaan boleh diajukan di borang 'jawapan segera' di bawah atau buat pesanan di order form ini

ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.