Nutriferon untuk yang sering sakit sebagai penambah imun badanNutriferon yang berpaten dan eksklusif hanya untuk Shaklee,merupakan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat megukuhkan sistem imun tubuh.Apabila digunakan secara harian ia berupaya meningkatkan pengeluaran interferon semulajadi tubuh anda dan ia juga merupakan pengaktif yang amat diperlukan bagi sistem imun.

Nutriferon telah dicipta oleh penemu interferon iaitu Dr.Yasuhiko Kojima selepas beliau melakukan penyelidikan lebih daripada 40 tahun.Ia mengandungi campuran ekstrak proprietari tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu,bunga safflower,biji benih plantago dan putik bunga Japanese honeysuckle yang telah terbukti secara klinikal dapat meningkatkan tahap interferon secara semulajadi,menyokong dan merangsang proses tindakbalas imun semulajadi pada tahap selular.

Nutriferon yang terbukti dengan 4 kajian klinikal terhadap manusia,merupakan formula yang unik dan berpaten hanya boleh didapati secara EKSKLUSIF melalui Shaklee!

Nutriferon diperlukan bagi:

-individu yang rendah sistem imun.
-individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
-individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
-ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.


Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com


ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.