Facebook Twitter Google RSS

Berkongsi ilmu untuk kebaikan bersama

Thursday, August 11, 2011

Shaklee untuk student @ pelajar

Gabungan ini khas untuk anda yang ingin mengekalkan kesihatan optimum dan pelajar. Juga buat anda yang mempunyai masalah keletihan, moody dan mudah stress.3 supplement asas Shaklee ini sangat berbaloi untuk dicuba terutama kepada mereka yang mementingkan kesihatan namun sibuk dan tiada masa untuk menjaga pemakanan seimbang dan mereka yang mempunyai gejala seperti di atas.

Vitamin yang dimaksudkan adalah

  • Vita Lea Iron Formula (multivitamin)  -Menyeimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.
  • B-Complex  -Mencegah kelesuan, menambah fokus serta mengurangkan gemurah.
  • Vita-C -Membantu dalam meningkatkan imuniti badan.

Tambahan untuk student, boleh cuba Lecitin. Lecitin soya ini mengandungi kolina yang sangat bagus untuk otak. Sebenarnya, pilihan yang lebih baik adalah Omega Guard yang mengandungi DHA dan GLA. Lecitin adalah pilihan kedua dan altenatif yang lebih murah namun tetap berkesan dan berbaloi.
Jika anda seorang ibu kepada pelajar, selain dari vitamin-vitamin di atas, sarapan pagi yang bertenaga juga penting untuk anak-anak kita ini. Jadi, cadangan saya adalah Mealshake yang enak.Perisa Vanila yang sedap dan harum.

Sangat sesuai dijadikan supplement untuk menambah nutrisi dan minuman enak semasa makan atau antara waktu makan. 

Membekalkan 35% dan lebih untuk diet harian bagi 19 vitamin dan mineral.

Terdiri dari sumber yang kaya kalsium, serabut sajian(dietry fiber) dan protein.
240 kalori bagi setiap hidangan bila dicampur dgn susu rendah lemak.Jadi, anak-anak akan cergas dan cerdas untuk meneruskan pembelajaran. :)

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056

www.mysupervitamins.com
About Ida Khairani


Working At Home Mom with 3 Kids.Live in Shah Alam and Penang is her hometown.Ranked as Key Coordinator in Shaklee and founder of Shaklee Extraordinary Team under Jutawan and iReach.Committed to coach newbies under her team who willing to come out from comfort zone and achieve dreams

Google+ Badge

Followers

Google+ Followers

Total Pageviews

Stat Counter