Friday, May 20, 2011

Testimonial Set D, Set Kecantikan Shaklee



Testimonial dan kegembiraan pengguna Set D Shaklee


Zuera MYzuera
hehehhe...tq2...1week guna set d mmg kulit xkering...parut jerawat samar2...but still da jerawat lagi...mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je...terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas panduan oleh kak cery...arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2...wow so amazing kan....suke suke suke...sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan....n kulit sy pun xkering...n yg paling best susu sy pun maintain...n bby dpt nyusu smpai kenyang...ESP....huhu..:)...nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy...

Azlina Mohd Shafie agreed with u zuera..saya pun sama..comsume set B dan Vit E...(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la...hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E...

Izza Fza setuju dgn semua pngguna set d..lps consume set d 4 ari..ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh...now da msk bln ke2 pnggunaan...kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..
many thnx 2 Ct Nusrat Raihan ^_~
 

Set D iaitu set kecantikan adalah rangkaian vitamin untuk memelihara kecantikan dan kesihatan kulit dari dalam. Ia mengandungi vitamin C, B complex dan vitamin E. 






Kebaikkan dan fungsi Vitamin C
-membantu membina kolegen yang penting untuk menguatkan sel-sel tisu dalam badan
-antioksida yang baik
-membantu pulihkan sel akibat luka

Kebaikan dan fungsi  Vitamin B Complex
-Mengandungi  B2 iaitu Riboflavin yang dikenali sebagai beauty vitamin.
-Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
-atasi kelesuan

Kebaikkan dan fungsi Vitamin E
-anti oksida yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel
-anti aging vitamin
-merawat dan mencerahkan parut
-membantu kemusnahan vitamin A dan C
-membantu penyerapa oksigen

Energizing soy protein pula boleh beli secara berasingan untuk membantu pembinaan sel yang sihat kerana sel sendiri terbina dari protein.


Bagi yang berkemampuan, boleh juga tambah Caratomax. Ini kerana vitamin A juga bagus untuk kulit dan kecantikan selain baik untuk mata. Shaklee merangkumkan segala kebaikan vitamin A dalam supplement Caratomax yang bagus untuk melawan pengoksidaan juga.
  
Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid yang menyamai dengan:
  • Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang
  • Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot
  • Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruitAlpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
  • Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
Set Kecantikan Shaklee boleh diperolehi dengan harga:



RM2** untuk fullpack set D
RM1** untuk Energizing Soy Protein
RM5* untuk Caratomax



 

Ida Khairani
Untuk pertanyaan www.mysupervitamins.com/p/contact.html

Reactions:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...