Shaklee untuk ibu yang menyusu

Alhamdulillah, Shaklee dah semakin glamor skrg. Berkat positif feedback dr mulut ke mulut. Semoga Allah memberi ganjaran pahala atas perkongsian para ibu dengan ibu yang lain. Kenapa para ibu? Sebab sekarang ni Shaklee dah sinonim pula dengan penyusuan.. Bagaimana ia membantu menguatkan para ibu untuk meneruskan penyusuan.


Sepanjang minggu ini juga, kami telah menyebarkan tips istimewa untuk memperbanyakkan susu. Rahsianya adalah pada aturan makannya. Jadi, sesiapa yg berminat,boleh membuat pesanan sekarang dan rahsia ini akan menjadi milik anda juga. Namun, pada yang pernah membeli dengan saya, anda juga boleh mengajukan pertanyaan dengan menghantar email pada saya. Rahsia ini adalah hak multak Europhia GBS. Hehehe..

Berikut adalah hasil lumayan kesan dari tips istimewa ini..

alom_testi


testi_Syiekin


Testi_alom


testi_nurul.Yang tidak menjadi rahsia adalah, kesemua mereka mengamalkan Set B tambahan ESP dan OstematrixKami di GBS memasukkan super dooper booster ni dalam Pakej Tripple M :


Mom's Marvellous Milk.
Making More Milk.
Making Mummilicous Milk.
ida ahmad

About ida ahmad

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.