Apa itu Set Detox Shaklee dan 4 Kelebihannya Yang Tak Dapat Pada Program Diet Lain

    Kadang-kadang kita sudah ambil B Complex tetapi masih penat. Kadang-kadang kita ambil Vitamin C tapi masih kerap sakit. Salah satu puncanya adalah kerana badan banyak toksin. Set Detox Shaklee berfungsi untuk membuang toksin berlebihan yang gagal disingkirkan oleh organ yang sudah overwork dan penat.



    Toksin adalah bahan beracun dari dalam badan sendiri atau faktor luaran yang tak perlu ada pun dalam badan kita, yang hanya menunggu masa untuk merosakkan badan dan malah boleh menjadi punca pada penyakit serius seperti kanser, gout, masalah penghadaman, hati dan juga masalah kesuburan. Banyak lagi sebenarnya..

    Apa yang ada dalam SET DETOX SHAKLEE?



    Set Detox Shaklee mengandungi Alfalfa, Herb Lax, DTX, Vivix dan Peppermint Ginger Plus.

    Kebaikan Set Detox Shaklee yang tidak ada pada diet dan program kurus lain :


    - Program Detox membantu kita buang toksin seterusnya jadi lebih sihat, bertenaga dan fokus.
    - Menurunkan simptom dan risiko penyakit merbahaya.
    - Boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tersendiri.
    - Mengurangkan craving terhadap benda manis dan makan banyak seperti biasa walaupun sudah selesai Detox 7 hari.
    - sesi detox yang pendek sahaja, hanya 7 hari dan sudah dapat merasakan perubahan yang positif.
    - sistem penghadaman yang lebih baik.
    - nafas lebih segar dan tidak berbau jika anda mengalami masalah nafas berbau.
    - kulit lebih segar dan tidak lesu.. serta banyakkk lagi.
    - bonus : BERAT pasti TURUN !

    Harga Set Detox Shaklee :

    RM 825.

    Namun pembelian set lengkap Detox Shaklee, melayakkan anda untuk jadi ahli secara percuma dan jimat lebih banyak lagi, RM1++. Hubungi saya untuk tahu harga ahli dengan pembelian Set Lengkap Detox.

    Untuk ORDER SHAKLEE, Klik Sini atau hubungi saya di 013 488 2382.


    4 Kelebihan Memilih Set Detox Shaklee :

    1. Semua bahan supplemen yang direkomenkan adaah bersumberkan semulajadi dan terbukti sihat, selamat dan berkesan.
    2. Semua supplemen adalah sesuai untuk sesiapa saja dan menu makan ( MEAL PLAN DETOX SHAKLEE ) adalah sesuai untuk semua dan boleh diolah mengikut citarasa individu.
    3. Sebaik saja anda beli set complete detox ni, anda akan jadi ahli Shaklee dan diberikan support sepenuhnya sepanjang Program Detox di bawah Mysupervitamins dan iReach.
    4. Malah, anda dapat menambah pendapatan jika anda berkongsi dan menarik ramai lagi menyertai Program Detox ini.

    Kenapa kena ambil semua supplemen Detox Shaklee kalau saya dah follow meal plan "eat clean" atau diet sendiri ?

    Baca kelebihan semua supplemen Detox Shaklee dan inilah sebab-sebabnya ia buat Program Detox berjaya tanpa effect yoyo.


    "5 Senjata Ramai dapat kesan hebat selepas DETOX dalam masa 7 hari"

    1. Vivix


    Kenapa Vivix bantu untuk Detox Shaklee Style.

    Vivix diformulakan dengan anggur Muscadine. Anggur Muscadine adalah sejenis polyphenol yang tinggi antioksida dan energy booster yg sangat hebat. Semasa detox, Vivix membantu memberi tenaga pada sel untuk membaik pulih kesan toksin yang merosakkan badan dan beri tenaga untuk menyahtoksin dengan lebih efisyen.




    Kandungan Vivix :

    Selain Anggur Muscadine, Vivix mengandungi extrak polygonum cuspidatum, extrak european elderberry dan extrak lobak ungu. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. Vivix mengandungi 4 bahan aktif yang tinggi kandungan Resveratrol berbanding resveratrol dari produk lain di pasaran. Resveratrol sangat powerful untuk bantu kawalan pelbagai jenis penyakit.




    Harga sebotol Vivix 150 ml : RM 475 .
    Jimat banyak kalau jadi ahli dan beli fullset.

    2. DTX


    Cara DTX bantu untuk Detox Shaklee Style.

    DTX Shaklee mengandungi milk thistle. Milk thistle ni memang sejak turun temurun digunakan secara semulajadi untuk detox hati dan terkenal sebagai TONIK HATI. Hati adalah organ utama untuk detokfikasi. Namun kalau dah diselaputi lemak, macam hati ayam tu, penat dia nak kerja. DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengn lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak.


    Kandungan lain DTX Complex

    Selain milk thistle, DTX mengandungi extrak cendawan Reishi, schizadra, ekstrak dendalion, kunyit dan articok. Kandungan DTX Complex Shaklee kaya antioksida bantu rangsang baik pulih dan regenerasi sel hati dan bantu mengekalkan pengaliran hempedu yang normal serta mengeluarkan toksin dari badan. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.




    Harga DTX Complex : RM155.
    Jimat banyak kalau jadi ahli dan beli fullset.

    3. Herb Lax


    Fungsi Herblax bantu untuk Detox Shaklee Style

    Herb Lax mengandungui daun senna yag berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat bagus untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox Program, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.



    Kandungan Herb Lax:

    Selain daun senna, herblax juga mengandungi herba-herba terpilih untuk membantu pelawasan, elak sembelit dan meningkatkan kesihatan usus.

    Kandungan Herb Lax Shaklee
    Harga Herb Lax : Rm52.50


    4. Alfalfa

    Kebaikan Alfalfa bantu untuk Detox Shaklee Style

    Daun Alfalfa tinggi nutrien kerana akarnya yang panjang dan dalam, dapat menyerap pelbagai mineral. Alfalfa membantu melawan keasidan ( asid ) yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan.

    Kandungan klorofil dan nutrisi dalam Alfalfa Complex menjadikannya diuretik semulajadi iaitu agen penyahtoksin sejak turun temurun. Alfalfa juga bantu tingkatkan sistem penghadaman dan mengurangkan bau badan.

    Alfalfa sebagai penawar semulajadi dan agen detok


    Harga Alfalfa Complex Shaklee :

    300 biji : RM53.73
    700 biji : RM97.50


    5. Peppermint Ginger Plus




    Apa yang ada dalam Peppermint Ginger Plus untuk bantu Detox Shaklee Style.

    Seperti namanya, dalam Peppermint Ginger Plus, ada daun pudina dan halia. Khasiatnya dapat menghilang angin dan kembung perut.

    Kandungan lain dalam Peppermint Ginger Plus :

    Selain pudina dan halia, dalam Peppermint Ginger Plus juga ada jintan manis dan bunga lawang yang nyaman dan melegakan perut. Kandungan dalam supplemen ini mengurangkan angin di usus dan perut dan melancarkan proses penghadaman. Kalau orang yang sering mual dan loya pun sangat direkomenkan ambil supplemen Peppermint Ginger Plus ni.



    Harga Peppermint Ginger Plus : RM45

    Banyak testimonial hebat dan perubahan peningkatan kesihatan selepas tamat detox selama 7 hari bersama supplemen Shaklee.

    Perubahan yang saya sendiri alami seperti dalam poster ini :



    Banyak lagi info dan testimonial saya akan kongsikan untuk 'Projek Detox'. Pada yang mengalami masalah keletihan, toksin tinggi, sukar fokus dan tidak mendapat perubahan positif selepas mengamalkan supplemen atau ubat, anda patut sertai kami dalam 'Projek Detox' dan amalkan Set Detox Shaklee ini.

    Hubungi saya segera jika berminat !


     Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC



    Resepi nasi ayam yang lulus diet detox

    Biasanya resepi nasi ayam ohsem saya lain tapi yang ni saya ubah simple jadi tanpa minyak dan lebih sihat dan sesuai dengan diet detox parasit dan detox (nyak toksin). Sesuai juga dengan tema eat clean.



    Bahan-bahan :

    Ayam
    Pekakas sup : Kulit kayu manis, bunga lawang, cengkih
    Daun Sup
    Garam
    Madu


    Untuk Nasi :
    Serbuk kunyit
    Beras
    Garam

    Salad :
    Salad atau sawi

    Sambal:
    Cabai dan garam


    Ini bukan resepi nasi ayam sesuai untuk detox, sesuai juga untuk orang bujang atau mak-mak yang busy sebab boleh tinggal2, tak perlu tunggu ngadap.

    Cara-cara buat nasi ayam sesuai untuk detox :

    Sup Ayam :

    1. Reneh ayam bersama kulit kayu manis, cengkih dan bunga lawang dengan air yang banyak.
    2. Tinggal ja selama 15-20 minit sampai mendidih dan ayam lembut.
    3. Masukkan garam dan potongan daun sup.
    4. Tambahan : Lobak merah dan ubi kentang juga boleh dimasukkan bersama ayam.

    Ayam:

    1. Ambil ayam tadi dan perap dengan madu dan sedikit garam selama anda suka. Lagi lama lagi bagus. Kalau nak cepat 5 minit pun ok. 5-30 minit ok dah.
    2. Selepas tu @ masa nak makan, boleh panaskan balik ayam dengan kuali tak melekat ( non stick ) atau guna air fryer. Sekadar bagi nampak hangit2 garing tu. Kalau guna airfryer saya panaskan dalam 3-4 minit.

    Nasi :

    1. Cuci beras bersih-bersih.
    2. Ambil sup ayam tadi dan guna untuk tanak nasi. Mesti sedap.
    3. Saya tambah sedikit garam, serbuk kunyit dan bahan2 dalam sup tu saya tuang sekali, iaitu bunga lawang, cengkih dan kulit kayu manis. Sup tinggal yang nak makan ja. Sebab tu masa reneh ayam tadi bagi air banyak2. Sukatan air macam masak nasi biasalah.

    Salad :

    1. Kalau guna salah, just cuci bersih2. Kalau pilih salad organik tu pastikan tak ada ulat dan telur2 ulat tau.
    2. Kalau guna sawi, celur ja dengan air, garam, bawang putih. Mesra detox gitu.

    Sambal :

    1. Saya blend ja sebiji cabai dan tambah garam.

    Saya belum belajar cara nak buat kicap home made so tak adalah kicap untuk nasi ayam kita ni. Lain2 complete.

    Resepi ni tanpa minyak dan tanpa bahan yang tak sihat. Selalunya resepi nasi ayam asal saya akan ada minyak sikit untuk nasi dan perap ayam dengan kicap. Hasil nasi ayam detox ni masih mantap dan disukai anak-anak.

    Selamat Mencuba !

     Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC





    Menu sihat makan tengah hari

    Sepanjang 7 hari lepas, akak ikut Detox Shaklee Style demi menyah toksin dan bahan buangan yang tidak perlu ada dalam badan ni. Walaupun badan kita memang dikurniakan Allah mempunyai mekanisme sendiri untuk buang toksin namun selepas lama dah dikerjakan, diasak dengan macam2 jenis makanan kurang khasiat dan tak diberi senaman pula secukupnya, banyaklah toksin yang gagal dibuang sempurna.

    Detox 7 hari ni sebagai bantuan dan maintance pada badan supaya lepas ni berfungsi lebih baik, serap nutrisi dengan efisyen dan membuang toksin dan bahan kumuhan dengan lebih sempurna. Saya cuma nak kongsi menu day-7 saya harini.

    Menu ni bukan ja sesuai untuk detox, tetapi juga menu sihat untuk yang nak turunkan berat badan. Sedap dan senang disediakan.

    Karbohidrat, Protin dan Vitamin !
    Selepad dah reset badan kita, bolehlah nikmati menu macam biasa. Hari ke-7 ni, menu saya ada karbohidrat, protein dan vitamin juga mineral dah. Hanya 7 hari untuk bantu badan lebih sihat dan efisyen.

    Oh ya, untuk nak diet turunkan berat pun, boleh follow ya.

    Menu :
    Nasi  - separuh mangguk
    Ikan - dibakar atau digoreng tanpa minyak. Akak perap dengan bawang merah, bawang putih, halia yang dikisar dan tambah garam.
    Ulam
    Sambal -  Cabai ditumbuk dan tambah garam. Malas akak blend ja :p

    Kalau yang kerja tu, siap boleh tapau dari rumah lagi. Senang ja ni. Save pun save !

    Untuk bantu proses penghadaman boleh add on Peppermint Ginger Plus.

    Selamat Mencuba !

    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC



    Aktiviti bersama iReach dalam Walk4Humanity buat bisnes Shaklee lebihsyok

    Acara jalan kaki Walk4Humanity event yang sangat sesuai untuk seisi keluarga. Sebagai ahli Shaklee, akak pun nak juga jadi lebih fit bukan saja makan vitamin ja untuk sihat. Jika anda daftar jadi ahli Shaklee, anda akan dapat income dengan berniaga dan tingkatkan kesihatan dengan amalkan supplemen semulajadi terbaik.

    Lebih best, jika anda daftar Shaklee bersama saya, kak Ida di bawah team iReach. Kami bukan saja pakar dalam bidang marketing dan produk, kami juga meraikan keluarga dalam aktiviti bersama termasuklah riadah seperti panjat bukit dan bersukan. Jadi, cara nak jadi ahli Shaklee, daftarlah dengan kami dengan isi borang keahlian Shaklee ni atau hubungi Ida.

    Baju Walk4Humanity 2016


    Baru-baru ni, kami join Walk4Humanity di Shah Alam. Program ini adalah anjuran MyCare dan Rose2Rose. Program kali ni diadakan di Dataran Kemerdekaan Shah Alam untuk lebih tepat. Kami bersama keluarga excited nak join apa lagi ramai family iReach turut turun padang dan ada yang jadi urusetia. Shaklee juga ada sponsor minuman Performance Drink untuk semua peserta. Bertuah korang dapat rasa minuman atlit yang bantu kembalikan hidrasi dan beri tenaga ni.

    Booth minuman Performance Drink SHAKLEE percuma 



    Oh, nak jadi lebih drama, pagi nak pergi event tu dalam perjalanan tiba-tiba kereta kami rosak. Jarum merah naik menandakan enjin panas. Kejadian terjadi betul2 depan PKNS. Dah isi bekalan air tapi nampak air keluar balik ikut bawah. Sementara nak tunggu kakak ipar, bawa lagi sebotol air, kami boleh nampak peserta Walk4Humanity melintas depan PKNS tu.

    Ujian kereta rosak lagi sikit nak sampai destinasi Walk4Humanity

    Sempat lagi wefie kan

    Anak-anak yang cool


    Akhirnya, kami ambil keputusan untuk sertai juga larian @ acara jalan kaki tu sebab workshop pun belum buka seawal pukul 7 pagi.. Ngam2 ja kami join, terus terserempak dengan geng mak-mak iReach dengan anak2 dan stroller masing2. Wahhh, memang like attract like gitu.

    Wakil mak dan anak-anak iReach yang sempoi lagi gagah

    Kurang 2 km lagi, bergambar dululah


    Akhirnya semua ahli Shaklee, geng Ireach berjumpa juga di garisan penamat. Happy kami semua bergambar.. Acara ni pun anak2 enjoy. Selamat dah letak stroller siap2 pada malam hari takut2 ada anak yang tak larat nak jalan kaki 5 km. Semuanya berlaku ada hikmah.

    Gigih ibu pecut ke garisan penamat sambil melambai

    Come on come lagi sikit lagii


    Rupanya yang dapat medal 1200 peserta larian sahaja. Kami dah jadi peserta ke 12++. Mujur ada keluarga iReach yang sudi pass 1 medal sebab mereka berlari dengan anak-anak so banyak medal dapat. Hehe..


    Anak- anak Shaklee yang berjaya tamatkan acara jalan kaki ! Syabasss !!


    Yeah, dapat juga 1 medal buat kenangan.

    Pass-pass medal untuk bergambar :p




    Kami sudah! Korang jangan tunggu lagi !!!

    Mak-mak comel iReach

    Minuman yang Shaklee sponsor tu, Performance Drink rasa oren. Fungsinya macam air minuman isotonik 100 plus. Ia menghilangkan dahaga dan lebih sihat. Selain untuk diminum semasa bersukan, kami turut cadangkan Performance Drink diambil semasa sahur untuk berpuasa, ketika cuaca panas macam sekarang ni juga untuk yang sedang melawan Denggi.

    Air Performance Drink yang sedap dan memberi tenaga !


    Tak lama lagi, family iReach akan buat macam2 event bersama lagi. Sudah pasti ia tak wajib cuma sekadar untuk merapatkan hubungan di samping bagi bisnes Shaklee lebih FUN. Jadi, yang nak daftar jadi ahli Shaklee, pastikan cara yang paling mudah, anda daftar jadi ahli Shaklee dengan Kak Ida bersama geng iReach untuk lebih ilmu marketing dan produk juga bergembira dengan keluarga. Kami sentiasa menyokong antara satu sama lain sama ada korang join sebab nak harga ahli Shaklee sahaja atau nak berniaga secara serius. Untuk berjaya, pilihan team sangat penting.


    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC

    Resepi ESP shake shake yang sedap dan berkhasit

    Mesti ramai yang sudah minum ESP Shaklee yang sangat berkhasiat tu. Jangan tak tahu, banyak resepi korang boleh cuba selain minum ESP plain sahaja. Kalau suka rasa original, nikmati saja rasa asli soya sebenar ESP ya.

    Ok, bagi yang sudah boring, boleh sangat2 berkreatif dengan resepi ESP sendiri ya. Kering idea? Takut terlebih kalori bagi yang ambil berat dan senang nak menurunkan berat badan.. Ha, ini ada resepi-resepi ESP yang disertakan dengan kiraan kalori.



    E Book ini khas untuk pembelian ESP dengan Mysupervitamins sahaja. Korang boleh hubungi Ida di 013 488 2382

    Selain ESP, aturan makan yang sesuai dengan tujuan ambil ESP turut Ida berikan. Eh tak sama ka jadual? Ya tak sama, sama sekali. Setiap tujuan lebih baik diambil pada waktu berlainan. Contoh utk galakkan penghasilan susu lain, diet lain, tambah berat badan lain, untuk kulit cantik lain..

    Jadi, cepat dapatkan ESP dari Ida denvan E Book Resepi ESP beserta kalori, juga jadual makan eksklusif.

    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC

    Apa kelebihan sertai Shaklee dengan kami di iReach

    Semalam saya di telah diumumkan sebagai pemenang 2 kotak Collagen SHAKLEE percuma. Harga COLLAGEN SHAKLEE ni RM298 tau. Kalau 2 kotak, dah RM596. Ini adalah hadiah kemenangan dan kelebihan untuk team saya di bawah iReach Shaklee selepas berjaya score jualan Vivix dan ESP untuk bulan Mac. Collagen Shaklee nilah yang bantu jerawat-jerawat saya habis kering dan mengecut waktu saya teruk diserang selain banyak lagi kelebihan lain.



    Di bawah iReach Shaklee, kami sering adakan  pertandingan supaya dalam bisnes, kita enjoy, usaha dan ada reward yang menanti. Selain perkongsian ilmu setiap hari, kuiz dan pertandingan ini mengeratkan hubungan sesama kami dan tambah skill tau. Syokkan kelebihan-kelebihan ni, lain dari group lain.

    Bulan lepas pula, saya dapat hadiah Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee, Gentle Deep Foaming Cleanser yang berharga RM95 ni. Kalau siapa nak beli, boleh roger ya. Kan masyuk tu... Menjual tanpa modal! Best tak?



    Ini juga sebab jualan Vivix. Vivix ni adalah supplemen yang sangat powerful untuk membantu sel kita melawan penyakit, dari penyakit biasa ke kronik. Kandungan utama Resvaratrol tu yang susah nak dapat dan sangat mahal serta eksklusif. Namun begitu, sebab keberkesannya, customer tak kisah berbelanja RM480 demi kesihatan berbanding kena berhabis beribu-ribu ringgit untuk merawat penyakit di hospital. Kan ka sangat berbaloi dengan kelebihannya.

    Selain dari hadiah dari sudut jualan untuk naikkan semangat berkongsi kebaikan dengan lebih ramai orang, kumpulan iReach Shaklee juga buat pertandingan untuk poster-poster testimonial yang boleh disertai oleh geng iReach untuk dikongsi dengan ahli lain. Jadi, lebih ramai yang dapat guna testimonial dan lebih cepat ia tersebar. Tiada alasan lagi nak buat poster sebab semua dah berlambak-lambak hasil sumbagan ehsan dari ahli kumpulan iReach yang beribu jumlahnya. Kelebihan guna poster-poster ini, eksklusif untuk ahli iReach sahaja ya.

    Yang terkini apa tau... haha !! Kami dapat hadiah kalau beri nama yang terbaik buat baby girl Master Lyna yang baru sahaja dilahirkan. Ha.. best ka tak?  Meriah tau kumpulan iReach Shaklee kami ni.. Tak habis-habis dengan aktiviti. Semuanya secara online untuk memudahkan yang jauh dan dekat.

    Untuk tambah ilmu produk dan berniaga dengan betul, kelas2 masih diadakan di Hq, cawangan dan juga centre iReach di Bangi namun secara berkala sahaja dan tak adalah sampai larut malam. Selalu siang Sabtu atau Ahad itu pun bukan setiap minggu. Kelas-kelas di HQ anjuran Shaklee juga PERCUMA untuk dihadiri. Cuma kelas dari speaker iReach, kelebihan dan eksklusif untuk ahli iReach sahaja. Di mana2 sahaja boleh menuntut ilmukan.. Janji semangat nak berjaya.



    Jadi, kalau anda memang betul2 nak jana pendapatan dengan Shaklee dan grab kelebihan menjadi ahli SHAKLEE, sertai kumpulan iReach Shaklee kami dengan register under saya sekarang tau. Mesti happening ! Tapi jangan lupa untuk mohon di masukkan dalam iReach FB group kerana dahagakan ilmu berniaga. Sebabnya ada orang yang nak join Shaklee sebab nak harga ahli sahaja jadi saya tak akan masukkan ke dalam group iReach Shaklee Bisnes kami. Untuk yang betul-betul nak berniaga sahaja akan dimasukkan ke dalam group ekslusif iReach Shaklee ni.

    Selain dari kelebihan berpeluang menang hadiah yang maha hebat dan free untuk jualan atau kegunaan sendiri dan sharing poster-poster menarik, kami juga banyak aktiviti untuk semua ahli iReach sertai. Ahad ni kami akan turun padang untuk Walk for Humanity. Selain tu insyaAllah kami akan sama2 panjat Bukit Broga dengan keluarga dan zumba.. Ini semua untuk kekal cergas dan eratkan hubungan. Aktiviti ni tak wajib cuma untuk lebih fit dan eratkan hubungan khas untuk sesama ahli iReach Shaklee.

    Jangan tunggu lagi untuk sertai kami dengan mengisi borang keahlian Shaklee ini. Untuk tahu apa lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee boleh baca sini ya atau hubungi saya terus.


    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC


    Cara dapatkan Omega Guard lebih murah

    Bulan ni Shaklee bagi offer baik punya. Anda boleh jimat kaw-kaw dengan belian 2 Omega atau free 1 omega guard dengan belian 6 botol Omega Guard.


     


    Lebih menarik kalau grab yang beli 6 percuma 1, terus dapat keahlian percuma dan bonus tunai. Save tak ?

    Kenapa perlu ambil Omega Guard ni ?

    Sebabnya, Omega 3 sangat penting untuk badan kita. Tambah2 kita yang semakin dewasa, makan makanan yang berkolestrol tinggi dan gaya hidup tak berapa nak sihat.

    Omega 3 bagus untuk kesihatan jantung, otak dan mata juga kulit.

    Kiranya kalau kita amalkan Omega Guard dari sekarang, kita dapat menghindarkan diri dari risiko :

    - tekanan darah tinggi
    - kolestrol tinggi
    - alzheimer  
    - mudah lupa
    - kurang fokus
    - masalah kulit seperti ekzema, gatal
    - radang paru-paru
    - asma, lelah

    Omega Guard juga sesuai untuk
    Anak2 kita yang mudah batuk, selsema, ada asma dan alergik dan sesuai diambil mulai umur 1 tahun ke atas.

    Anak2 saya pun semua ambil. Saya pun ambil. Yang lagi best, Omega Guard bantu bakar lemak dan bantu saya dalam penurunan berat badan. Malah kalau kita ambil Omega sebelum bersenam, kalori burn lebih banyak dari tak ambil. Best tak??

    Kalau berminat, hubungi Ida segera.

    Ida Khairani

    Cara hilangkan silau mata dengan berkesan

    Cara hilangkan silau mata dengan berkesan adalah dengan makan makanan yang tinggi beta kerotin. Beta keratin adalah pro-vitamin A. Maksudnya asalnya beta kerotin kemudian bila badan perlu baru ditukar pada vitamin A. Vitamin A memang kita tahu sangat bagus untuk kesihatan mata.

    Amalkan makan beta kerotin yang terdapat pada tumbuhan dan buah-buahan pada kuantiti yang tinggi. Lagi mudah, amalkan Carotomax Shaklee. Apa sumber makanan yang tinggi beta kerotin ni?



    Dalam Carotomax Shaklee, mengandungi buah dan sayur yang kaya beta kerotin. Kandungan Carotomax adalah dari rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, marigold, epal, kentang, minyak sawit dan beberapa lagi. Selain untuk mata manfaat carotomax adalah untuk kesihatan kulit dan mencegah kanser.

    Ini testimonial Kakak Tasnim amalkan Carotomax dan terkejut sebab silau mata sudah hilang dan power mata maintain bila buat check up. InsyaAllah dengan pengambilan yang lebih lama secara konsisten, power mata boleh turun lagi.. Aminnn..






    Wow ! Silau mata dah hilanglah !!!!


    LAGI KEBAIKAN CAROTOMAX UNTUK MATA :


    - Selamat diambil berbanding sumber vitamin A lain kerana pengambilan vitamin A berlebihan boleh menjadi toksin yang beri kesan buruk pada badan pulak, sedangkan dengan Carotomax, vitamin A hanya ditukar bila diperlukan badan.

    - banyak dari kita rabun malam.. Carotomax membantu mengurangkan gejala ini selain bantu dalam masalah mata kering, glaukoma dan kataraks.

    -pelihara lapisan luar kornea mata.

    Untuk pelihara kesihatan mata kita, mulai sekarang amalkan Carotomax dan makanlah makanan kaya beta kerotin. Roger akak ya untuk tahu lebih banyak kebaikan Carotomax dan membuat pesanan!



    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC

    Kulit bayi yang naik ruam dan mengelupas pulih selepas sapu krim H.B

    I'm Saya gembira sangat dengan testimonial krim H.B @ herbal blend ni. Muka dah la comel tembam, syoknya maknya gomolkan. Mujur wajah comel ni semakin pulih dari masalah ruam walaupun mengelupas dan ruam naik dengan baik sejak 3 bulan dilahirkan.

    Kalau nak sapu krim kat bayi, sebaik-baiknya carilah krim yang 100% organik. Kulit bayi yang fragile, muda tak mampu nak tahan bahan kimia dalam krim biasa. Walaupun nampak ok atau tak nampak apa2, long term result mungkin worse.

    Saya share dulu berita gembira ini selepas seminggu guna Herbal Blend.
    Kulit bayi ni mulanya beruam dan merah-merah.

    Semasa cod, ibunya masih mengadu perkara yang sama.
    Merah dan nampak ruam2 kecil di muka dan part of her body. Yang saya lihat, muka bayi penuh mengelupas.



    Syukur sangat selepas seminggu, kulit yang mengelupas dan penuh ruam sampai merah, menjadi semakin baik dan lembut. Biji2 ruam semakin susah nak nampak pun, kulit tidak lagi mengelupas dan merah-merah.. 


    Selepas seminggu konsisten dengan sapuan Herbal Blend, kulit bayi jadi lembut, bersih, tidak mengelupas dan lebih lembab, tidak kering. Lagi syok maknya nak gomol. Kalau nak tahu jenis ruam biasa bayi boleh rujuk sini.

    Ingatan saya, cuba cari krim yang tanpa praben dan steroid tambah2 diusia tersangat muda bayi. Kesan buruk mungkin kulit semakin teruk, kulit jadi sangat sensitif dan semakin nipis. 

    So, go for natural.
    Herbal blend adalah organik,
    100 % tumbuhan yang selamat dan berherba.
    Tanpa praben
    Tanpa steroid

    Organik pun boleh dapat murah tau. Hairan tak? Hanya RM 27 untuk 1 tiub besar Herbal Blend. Dapatnya segera dari Ida !

    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC


    Sijil Halal Shaklee paling latest untuk tahun 2016

    Dah jadi kewajiban orang Islam untuk mencari yang halal dan meninggalkan yang haram. Alhamdulillah, supplemen Shaklee memang disahkan halal oleh badan yang diikhtiraf Jakim. Badan ini dipanggil Islamic Services of America.


    vitamin shaklee yang halal
    Sijl Halal Shaklee 20


    Supplemen Shaklee yang terbabit dengan pensijilan halal dari I.S.A adalah :

    • Alfalfa Complex
    • B Complex
    • Carotomax
    • Chewable Vita-C
    • Cinch Cafe Latte Shake Mix
    • Cinch Chocolate Shake Mix
    • Cinch Vanila Shake Mix
    • Cinch Tea Mix
    • DTX Complex 
    • GLA Complex
    • Herb Lax
    • Lecitin
    • Meal Shakes
    • Omega Guard
    • Ostematrix
    • Peppermint-Ginger Plus
    • Performance Drink
    • Phytocol-ST
    • Sustained Release Vita-C Plus
    • Vita-E Complex
    • Vita-Lea for Children
    • Vita-Lea Iron Formula
    • Vivix
    • Zink
    • Nuutriferon
    Collagen tiada dalam senarai sebab dikeluarkan dan dikilangkan oleh Shaklee Jepun.

    I.S.A adalah badan dari United State yang diiktirafkan oleh Jakim. Banyak sebenarnya badan di seluruh dunia diiktirafkan Jakim dan Jakim telah senaraikannya di website Jakim di link ini http://www.halal.gov.my/v4/index.php/my/badan-islam/badan-luar-negara-diiktiraf
    Ini supaya orang Malaysia tak ada la was-was kalau beli produk yang tak ada logo Jakim.

    I.S.A sah diiktirafkan Jakim Malaysia




    Jadi, yakinlah yang supplemen Shaklee bukan saja terbaik kerana keberkesanan dan kajian saintifik sebelum dikeluarkan serta disahkan pihak ketiga selain Shaklee, namun yang penting vitamin Shaklee juga confirm HALAL.

    Gunakan tanpa was-was




    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC




    3 cara mudah dapatkan kulit lebih lembut, licin dan hilang parut jerawat

    Banyak petua orang kita nak cantik ni.. Sebelum amalkan petua, 3 benda utama paling penting adalah minum banyak air kosong, ambil protin bersih dan berkualiti dan akhir jangan suka sentuh kulit muka.

    Ok kenapa 3 ni penting.. Ini asas utama sebab kalau kita follow, cuba dan makan 1001 petua2 lain, kalau 3 benda ni tak jaga ke laut juga misi nak kulit putih, gebu, cantik, mulus, lembut, licin dan bebas parut jerawat. :D panjang list no.

    petua cepat untuk kulit jadi licin, lembut dan tiada jerawat


    3 cara mudah nak cantikkan kulit supaya lebih lembut dan licin.

    1. Minum air kosong / masak.

    Standard kita disuruh minum 8 gelas air kosong seharikan. Kenapa ? Air membantu lancarkan darah juga cucikan darah dari toksin. Sedikit sebanyaklah. Kalau ambil supplemen detox lg power.

    Maksudnya kalau kita kurang air, darah kita jadi pekat, kotor sebab toksin tak dibuang secara efisyen. Makanya akan beri kesan pada tubuh termasuklah kulit wajah. Wajah jadi kusam dan parut serta luka lambat sembuh. So kalau rasa muka kering, bibir kering, parut lambat baik, air kencing keruh, itu tanda2 anda tak cukup lagi intake air.

    Jadi nak kulit bersih, lembut dan cepat parut jerawat hilang, minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

    2. Ambil sumber protin berkualiti tinggi

    Sumber protin yang bagus bantu hasilkan sel yang sihat dan kuat. Maka, bila sel kulit mati setiap 30 hari yang ditukar baru tu lebih sihat dan cantik. Kalau makan sumber protin yang tinggi kolestrol atau makan tak cukup protin lagi sebab protin ni senang terhapus tau pada suhu tinggi seperti masa masak... Jadi sel yang nak ganti baru tu lambat dan kurang cantik.. Jadi, parut pun laaamaaaaa nak hilang.

    3 tip mudah cepat cantik

    Contohi akak ni ya. Beliau amalkan sumber protin yang terbaik ! Maka hasilnya kulit muka jadi cantik, mulus, bersih dan licin.


    Apa yang beliau ambil? Ini dia..

    tip untuk dapatkan kulit cantik


    Kenapa kena ambil protin? Kulit wajah kita ni asasnya adalah dari protin.  Nak cantik, ambillah protin yang cantik eh berkualiti supaya terhasillah sel baru yang cantik kualitinya.


    3. Tip ke-3 adalah jangan selalu sentuh muka. 

    Ok, pantanglah kalau ada jerawat !
    Mulalah tangan gatal nak sentuh, rasa, belai dan picit ya. Ini memang masalah sejagat. Saya pun alaminya.

    Mungkin kita kena kurangkan tengok cermin. Tengok masa nak cuci muka dan pakai tudung sudah. Kalau asyik nampak muka yang bermasalah, mulalahkan tangan pun sama naik.

    Kita boleh amalkan Vitamin C untuk cepatkan surut jerawat tu. Untuk bantu cepatkan hilang parut tu vitamin E membantu. 

    Yang penting, protin yang berkualiti
     sebab sel yang nak ganti kena sihat. Minum air supaya toksin dapat diangkut keluar dan jangan sentuh muka kerap2. Tangan kita banyak kuman tau. Tu yang makin meriah jerawat naik.

    Ok... Ini 3 tip paling asas cara nak kulit licin dan lembut..

    Kalau yang rajin nak amal petua2 lain, meh saya kongsi lagi 5 petua untuk kulit cantik, lembut dan bebas jerawat.

    5 Petua EXTRA untuk dapat kulit lebih lembut dan cantik dengan cepat

    1. Tidur cukup

    2. Buat masker tomato

    Tomato ni kaya dengan a, vitamin c dan e untuk kulit wajah. Caranya belah tomato jadi 2. Sebelah makan mentah atau buat jus. Sebelah laki, sapu keliling muka dan biar kering beberapa minit. Kemudian bolehlah cuci bersih. Rajin2 buat tau, insyaAllah pasti nampak kesan baik lepas tu.

    "Tomatoes are also an excellent source vitamin C, biotin, molybdenum, and vitamin K. They are also a very good source of copper, potassium, manganese, dietary fiber, vitamin A (in the form of beta-carotene), vitamin B6, folate, niacin, vitamin E, and phosphorus." Sumber


    cara untuk kulit cantik dan licin




    3. Tempek bekas jerawat dengan Vitamin E.

    Vitamin E mempunyai kebaikan menghilangkan parut. Selain dari ambil makanan kaya vitamin E seperti bayam, biji bunga matahari, avocado, kacang hazel, badam dan gajus atau supplemen bentuk kapsul, boleh juga sapu vitamin E jadi masker di muka atau cuma di parut2 jerawat. Lama2, parut akan semakin cerah & pudar. Kena rajin tau. 

    4. Senyum selalu

    Sebab senyum menaikkan seri wajah dan rembes hormon gembira. Stress pula buat jerawat bertambah sayang dengan muka kita. Tambah lagi rajin2 selawat. Amalkan juga doa ini, 

    "Ya Allah, cantikkan rupa parasku juga budi pekertiku. Aminnn.. "


    5. Rajin cuci muka kalau muka berminyak.

    Liang roma yang tersumbat dengan minyak menyebabkan jerawat senang naik. Jadi rajin2 cuci muka. 3-5 kali sehari pun tiada masalah janji dengan pencuci muka yang selamat.

    Cuba tau ! Jika berminat nak dapatkan supplemen protin atau vitamin Shaklee, roger akak ya.

    Supplemen yang membantu pengamal suppemen dapat kesan lebih baik dan cepat : ESP (protin)
    Supplemen untuk cantik : Vitamin C dan Vitamin E.


    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC


    Cara kawal kolestrol melalui makanan berprotein

    Bila kita ada penyakit serius, paras kolestrol mesti kena jaga. Kolestrol tinggi menyebabkan saluran darah menjadi sempit dan risiko serangan jantung dan strok. Sebab itu, kena juga jaga pemakanan harian. Protin yang biasa kita makan tu dari daging, ayam, telur, ikan, susu memanglah mudah didapati dan sedap, namun kena kawal sebab bersama dengan protin itu, adanya kolestrol.

    Walaupun badan orang tu kurus, bila check tengok-tengok kolestrol tinggi !!! Jadi, jangan ingat kurus tak ada masalah kolestrol ya. Istimewanya ESP Shaklee, ia tiada kolestrol walaupun mengandungi protin tinggi yang badan perlukan. Jadi ia adalah makanan tambahan yang sangat sesuai diambil oleh sesiapa sahaja terutama orang yang sudah sedia akan penyakit berisiko tinggi seperti tekanan darah tinggi, kencing manis, pernah kena strok atau serangan jantung.

    Cuba tengok akak cun ni. Selepas mengamalkan ESP Shaklee, paras kolestrolnya semakin rendah. Muka makin cun dan gastrik juga hilang.

    kesan makan protein esp pada kolestrol



    Pelik macam mana ESP beri kesan macam ni?? Kolestrol hilang, gastrik hilang, jerawat hilang ? Sebabnya sel yg terbaik untuk memulihkan adalah dari sumber protein yg terbaik !

    Dan ESP adalah protin terbaik. Tanaman soya yang dijaga sejak awal dan diproses tanpa alkohol tapi dengan air demi mengekalkan enzim. Enzim ni lah yg membuatkan semua kebaikan soya dikekalkan.

    Bila sel dah tip top, pemulihan fungsi badan pun menjadi lebih mudah dan berkesan !

    ESP adalah sumber protin dari tumbuhan jadi ia bebas KOLESTROL & rendah LEMAK ! Tidak sama dengan daging, telur dan sumber tenusu lain yang berprotin tapi masih ada lemak & kolestrol. Jadi kalau ambil sumber protin yg biasa kita makan tu, kena berpada-pada.


    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC



    Promosi ESP Shaklee setahun sekali sahaja

    Bagi yang dah pernah rasa sendiri kesan superb ESP memang menantikan promosi setahun sekali ESP ni.

    Kalau nak tau, kebaikan ESP memang banyak. Pokoknya kalau nak cuba Shaklee untuk sebarang tujuan, baiklah ditambah dengan ESP ni supaya hasilnya lebih cepat dan kesan lebih puas hati.

    Mengapa?
    Sebab proses pemulihan kita ni bermula di peringkat sel. Sel terbina dari protin. Jika sel mendapat sumber protein yang terbaik dan berkualiti seperti ESP, sel yang terbina lebih sihat dan lebih berupaya menyerap nutrisi dari makanan dan supplemen Shaklee lain dengan lebih baik. Jadi, hasil dari kita ambil supplemen pun jadi lebih cepat berkesan.


    Jadi, jika anda ingin mencuba Shaklee untuk seberang tujuan seperti
    - tambah susu badan
    - diet sihat & kurus
    - nak kulit cantik
    - nak kawal gula untuk
    pesakit diabetis
    - nak lebih bertenaga
    - masalah kulit ekzema
    - berpantang
    - pulih dari operation
    - denggi
    - dan macam2 lagi

    Saya sangat syorkan tambah ESP Shaklee untuk kesan lebih baik dan cepat.

    Bulan ni belian 2 ESP less 5 %, bermakna hanya RM285 dengan pos percuma ! Harga asal RM150 /
    1 canister / 850g.

    Atau belian 6 ESP percuma 1 dengan  keahlian percuma pada harga RM780 sahaja !

    Promo ni datang sekali setahun sahaja
    Jadi jangan lepaskannya. Mesti
    tak menyesal sebab akan jatuh cinta habis dengan kesan marvelous ESP ni.

    Cepat hubungi Ida sekarang.

    Cara berhenti merokok yang paling efektif dan tak jejaskan kesihatan

    I'm Suami saya dah berhenti merokok dengan jayanya ! Alhamdulillah. Bukan mudah tapi dia berjaya juga mestilah semangat kena kental.
    .
    Bagi yang sayang sangat nk tinggal asap kepal rokok yang merbahayakan kesihatan diri, keluarga dan orang sekeliling ni, ambillah VIVIX Shaklee.
    .
    Korang tak perlu membazir lagi sebaliknya melabur ! Melabur utk kesihatan & berjimat supaya tak membazir dengan kos rawatan yg menggunung atas risiko penyakit yang dok tunggu jaa. Penyakit apa ? Kanser mulut & seangkatan dengannya, sakit jantung & macam2 lagi.
    .
    Suami merokok, isteri juga yang ambil beratkan. Para suami concern jugalah untuk kesihatan sendiri. Nikmat Allah bagi utk disyukuri bukan untuk menganiaya diri sendiri.
    .
    Ini testimonial suami Indra.. Suami perokok selama 30 tahun pun berjaya berhenti merokok selepas amalkan Vivix. Alhamdulillah.


    Ikut pengalaman bekas perokok yang berjaya berhenti merokok dengan Vivix ni..
    - mereka akan rasa tawar / mulut kelat bila merokok
    - kekerapan untuk merokok akan turun secara perlahan dan sendirinya
    - diam tak diam, terus tak membeli & rasa nak merokok lagi.
    - kesihatan semakin baik walaupun pada peringkat awal ada yg demam2 manja.. Vivix ni dia bagi panas badan sikit.. Jadi kena minum air kosong banyak ya.

    #vivix #shaklee #berhentimerokok

    Pengedar Shaklee Anda
    Ida Khairani
    www.mysupervitamins.com

    Cara lindungi sel badan supaya lebih sihat dan kuat melawan penyakit dengan Vivix

    Ramai yang kagum dan semakin percaya dengan khasiat Vivix Shaklee. Anda bertuah kerana berjaya mengurangkan kos rawatan penyakit dan dialisis yang boleh mencapai beribu dan rabus ribu ringgit jika berjaya pelihara kesihatan dari awal. Nak tahu tak kenapa kami sangat sarankan Vivix diamalkan bukan saja untuk pesakit kronik malah sebagai langkah berjaga-jaga cara elak penyakit kronik seperti kanser, buah pinggang, jantung, hati, kencing manis, gout dan strok.

    Vivix bantu elak kos rawatan dialisis yang beribu-ribu ringgit



    Banyak penyakit berbahaya adalah berpunca dari sel-sel yang rosak, yang tua dan tidak mampu melawan penyakit juga tidak berupaya berfungsi dengan baik lagi.

    Ini cara Vivix Shaklee kami. Kami bongkar supaya ramai lagi percaya dan jadi pengguna bijak bukan saja makan tanpa tahu apa-apa. Vivix membantu melambatkan penuaan sel supaya sel lebih sihat, bertenaga dan mampu melawan penyakit dan melindungi badan dengan lebih berkesan.






    Cara Vivix Shaklee lindungi sel dan bantu pulihkan penyakit dengan sumber-sumber semulajadi yang sangat berkhasiat adalah melalui 4 mekanisme :

    1. Lindungi dan perbaiki sel DNA

    Bila DNA rosak, ia tak boleh kerja dengan baik dan kesannya adalah sel kita rosak dan mati. Ini normal yang bahaya adalah bila sel baru copy sel rosak yang mati tadi. Maknanya sel baru kita juga rosak. Bila sel baru pun dah rosak, boleh mengundang pada penyakit yang lebih serius seperti kanser dan sel-sel ni tak dapat jalankan fungsi dengan optimum.




    2. Vivix aktifkan 'kawalan genetik' yang dapat tolong lambatkan penuaan sel

    Bila sel kita tua sebelum usia, pusat kawalan genetik sel ni pun jadi tak berapa betul. Mungkin sel - sel mati lambat diganti dengan sel- sel baru yang lebih sihat dan bertenaga.

    3. Vivix galakkan biogenesis mitochondria yang menyumbang pada peningkatan tenaga di dalam sel.

    Mitokondria ni pusat tenaga sel. bila kena penyakit penuaan, mitokondria ni jadi lemah. bila lemah, sel kita macam kereta kering minyak. apa jadi? Takleh bergerak. Bila sel kita hilang fungsi... mmmmm tisu2 dan organ kita pun tak boleh berfungsi dgn baik. Vivix membantu galakkan penghasilan mitokondria seterusnya sel kita jadi lebih bertenaga dan berfungsi seperti sedia kala.

    .
    4. Vivix lambatkan penghasilan AGE protin.

    AGE protin ni adalah end produk yang boleh menyebabkan kerosakan sel dan ganggu usia dan keutuhan sel. Bila AGE protin banyak terhasil dan termendap pula di dinding sel... buat sel kurang berfungsi dengan baik. Macam karat di dalam besi atau karies di gigi.

    Akhirnya, kesan jangka panjang bila sel-sel kita semakin tua sebelum usia, tenaga hilang untuk berfungsi dengan berkesan dan melawan penyakit, banyak la penyakit muncul..


    Kanser, jantung, masalah organ, darah tinggi, sakit sendi, kesuburan dan macam-macam lagi.
    Apa puncanya kanser, sel rosak dan macam-macam lagi penyakit kronik?

    - pencemaran, makanan tak seimbang dan kurang nutrisi, stress, tak aktif, merokok dan asap rokok..

    Jadi, kita sendiri kenalah sedikan benteng dengan kuatkan sel dari dalam dengan amalan Vivix dan makanan organik dan nutrisi tinggi juga amalkan cara hidup lebih aktif. Sel yang aktif melalui aktiviti harian juga lebih kuat melawan penyakit berbanding sel-sel yang tidak aktif. Nak lawan penyakit pun tak larat.

    Jangan lupa, amalkan Vivix sekarang juga !

    Hidup untuk sihat. Hidup untuk beribadat. 


    Shaklee Independent Distributor
    Ida Khairani  ( 846056 )
    Phone : 013 488 2382
    Email : admin@mysupervitamins.com
    COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC