Cara sertai ahli Shaklee, jana income dan tidak menyesal di kemudian hari

    Assalamualaikum­čśŹ
    .
    Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
    .
    Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
    .
    Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR. Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
    .
    Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:
    .
    1. COACHING ONE TO ONE
    .
    Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.
    .
    2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN
    .
    Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
    .
    3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN
    .
    Saya sudah 7 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
    .




    4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM
    .
    Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.
    .
    5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF
    .
    Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.
    .
    6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF
    .
    Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.
    .
    Contact saya dgn kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.
    .
    Ida Khairani
    013.488.2382
    http://www.mysupervitamins.com


    Ida Khairanie

    Kedai Shaklee HQ Pindah Lagi Ke Sunway GEO Yang Lebih Best

    Shaklee HQ kini berpindah lagi mulai 25 hb April 2017. Jika sebelum ni di Sunway Pinnacle, tingkat 9, kini headquater Shaklee Malaysia sudah bertukar ke bangunan baru iaitu, Sunway GEO Tower, Bandar Sunway, bertentangan dengan Sunway Medical Center.


    Lokasi Shaklee Hq di Selangor baru
    Anda sentiasa dialu-alukan di Shaklee Hq kami

    Alamat baru Shaklee Hq adalah, Sunway GEO Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway. Kalau tersesat bolehlah waze atau call 03-5622 3188.

    Di HQ Baru ni, customer Shaklee bolehlah beli terus di level G sahaja. Tak perlu nak tinggalkan IC dan naik lif lagi. Mudah dan cepat. Untuk lebih penjimatan, sertai Ida ( sponsor ID : 846056 ) bersama Shaklee, supaya dapat membeli dengan menggunakan Shaklee ID sendiri bila-bila masa. Jika tidak, harga walk in bukan ahli adalah lebih mahal. Banyak lagi kelebihan sebagai ahli Shaklee tau.

    Open kabinet untuk memilih pelbagai supplemen semulajadi dan barangan organik Shaklee

    Teringat seperti konsep store semasa US Conference Shaklee.

    Shaker Rubbermaid bercop Shaklee juga boleh dibeli. So lebih mudah berprotein shaklee lepas ni ya.

    Kabinet dengan pelbagai supplemen kesihatan Shaklee dengan label yang jelas

    Kaunter pembayaran yang banyak

    Set Supplemen Shaklee dengan percuma paper bag menarik

    Nak pilihan untuk shape up, senang! Semua dah ada label. Yang bawah tu untuk kanak-kanak ya.

    Set Detox Shaklee yang semakin meletop kerana terbukti berkesan jika mengikuti meal plan yang dicadangkan.

    Wah, ada bilik khas untuk konsultasi terus dengan pakar nutrisi Shaklee. Memang BEST !

    Ini khas untuk kecantikan. Ada syampoo Prosante dan penjangaan wajah Nutriwhite dan Enfuselle.

    Yang paling atas tu, botol Vitalea dulu-dulu tau. Dulu multivitamin Vitalea yang pertama dicipta dalam bentuk cecair oleh Dr. Shaklee. Legennnnn !!!!

    Ini khas untuk yang mementingkan barangan organik tanpa bahan kimia merbahaya untuk isi rumah - membasuh basuh dan mencuci rumah.

    Peti ais Vivix lebih istimewa, di dalam bilik kebal dah rupa.



    Ruangan untuk berbincang bagaimana anda boleh memajukan diri dalam bisnes Shaklee yang ohsem ni. So jangan lupa contact Ida di 013 488 2382


    Jangan lupa, untuk hubungi Ida untuk Ida ajar cara-cara mengamalkan supplemen untuk kesihatan di sampai mendapatkan pendapatan sampingan.

    Pengedar Shaklee Shah Alam
    Coach Bisnes Shaklee Anda !

    5 Petua Penjagaan Wajah Yang Mudah dan Pasti Berkesan untuk Kekal Cantik

    Ok, hari ni Ida nak kongsikan tip meletop untuk menjaga wajah. Selalu orang ambil mudah ja. Lama2 bila kulit kusam, tumbuh jerawat baru nak kalut cari supplemen dan pencuci muka. Ok, ni 5 tip yang kita boleh mula dari sekarang.

    Apa rahsia wajah Angelia Jolie Sentiasa Cantik dan Segar
    Nak cantik macam Angelina Jolie tak?


    Follow video ni ya !




    Antara produk facial yand Zila ada mention dalam video TIP CARA JAGA MUKA ni boleh tengok di bawah:


    Tip Pertama :
    Cuci Muka 2 kali sehari, pagi dan malam.

    Tip Jaga Wajah Untuk Cantik



    Tip Kedua :
    Pakai Krim Malam sebelum tidur.

    Tip Ketiga :
    Bangun pagi kena cuci muka lagi sekali supaya sel-sel mati yang berjaya ditanggalkan semalaman dapat dibersihkan.


    Tip Keempat :
    Pakai UV protection sebelum keluar rumah

    Tip Kelima:
    Pilih Krim Malam yang membantu RENEWAL @ memulihkan kulit semasa kita tidur .

    krim malam shaklee yang berkesan untuk kulit cantik dan segar



    Best gila ok! Cuba tengok muka duta Nutriwhite, Puan Zila tu.. Cantik dan berseri ja. Jika nak wajah bersih, segar dan cantik tanpa membahayakan wajah dengan produk instant yang mengandungi bahan kimia yang merbahaya, boleh hubungi Ida untuk order Nutriwhite anda ya.

    Pengedar Shaklee untuk membeli pencuci muka Nutriwhite Shaklee
    Pengedar Shaklee Nutriwhite Anda


    Supplemen Untuk Kuku Rapuh

    Kuku kita hampir sepenuhnya terbina dari protin. Kuku yang tak sihat, rapuh dan abnormal boleh terjadi disebabkan luka, alergi, kurang nutrisi tertentu dan defiensi kelanjer seperti hipotyroid.



    Elak Kuku Rapuh dengan Supplemen

    Kuku yang tak cantik dan rosak mungkin berpunca dari pelbagai penyakit. Ada simptom penyakit boleh dilihat dari kuku juga. Cuba lihat punca kuku rosak di bawah ni


    Punca Kuku Rosak dan Rapuh


    Kurang nutrisi protein juga menyebabkan kuku rapuh. So apa nak ambil untu menyihatkan dan mencantikkan kulit. Malu tau kulit tak lawa dan tak tak sihat.

    Set Supplemen Shaklee Untuk Penjagaan Kuku Yang Sihat, Cantik dan Tidak Rapuh Lagi

    Supplemen untuk Elak Kuku Rapuh 

    Vivix

    - antioksida yang bertindak dengan memulihkan sel, beri tenaga pada sel untuk membina kuku yang cantik dan sihat juga melawan pelbagai penyakit.

     Collagen Powder

    - mencegah kuku rapuh dan kuning
    - mengandungi vitamin C untuk meningkatkan sisten imun dan melawan infeksi pada kuku
    - mengandungi vitamin B membantu tubuh membina keratin dan protin lain yang yang diperlukan untuk bina kuku yang kuat.

    Energizing Soy Protein

    - Protin yang berkualiti sangat penting dan perlu untuk pertumbuhan kuku. Amalkan ESP secara konsisten untuk hasil yang positif dan menakjubkan.


    Selain itu jika rajin, 5 bahan yang mudah didapati ni, boleh juga digunakan untuk merawat kuku yang rosak.
    • Limau
    • Minyak Kelapa
    • Air Garam
    • Minyak Zaitun



    Hubungi Pengedar Shaklee Pro ini, untuk konsultasi dan order Set Rawat Kuku Rapuh dan Patah segera. Klik http://wasap.my/60134882382 untuk terus ke applikasi whataaps.

    Pos Set Kuku Rapuh ke seluruh Malaysia dan Brunei

    Wujudkah istilah suami murung atau depress semasa isteri sedang berpantang ???

    Lelaki meroyan ? Wujudkah kemurungan postpartum dalam kalangan lelaki ?

    Selalu kita dengar suamilah yg paling happy bila isteri bersalin dengan selamat. Di dalam gambar semua senyum dan sengih sahaja. Yang nak tension atau meroyan selalu kita dengar isteri sahajakan.

    Di belakang tabir, siapa yang tahu. Nak nak yang baru 1st timer menjaga isteri berpantang atau sudah punya anak yang ramai. Mungkin juga terpaksa hadapi saat pemergiaan anak yang baru dilahirkan.


    jangan-biar-tekanan-buat-suami-depress-semasa-berpantang
    Biar atau Lawan Depressi??



    Pernah tak suami naik angin bila baby menangis tak berhenti.. ya jaga-jaga! Kalau tak ditangani segera memang boleh meroyan kalah ibu berpantang tapi secara perubatan tak adalah dipanggil meroyan tetapi kemurungan postpartum.

    Sebenarnya saban tahun kes kemurungan di kalangan suami semakin bertambah. 1 dari 10 orang lelaki mengalaminya dan angka kian meningkat bila bayi mencapai 3-6 bulan usia. Ini yang dilaporkan dalam Jurnal Persatuan Perubatan Amerika.

    Jadi macam mana nak tanganinya ? Selalunya kalau bapak-bapak di Malaysia sure pendam ja kan. Mari kita ambil tahu simptom kemurungan ni.

    10 Simptom Depression di Kalangan Lelaki Semasa Isteri Berpantang


    1. Murung, rasa sedih

    2. Hilang minat atau rasa gembira

    3. Berat badan makin meningkat atau turun secara ketara

    4. Sukar untuk tidur atau lewat bangun tidur

    5. Resah, tak boleh duduk diam

    6. Tak boleh fokus dan sukar buat keputusan

    7. Rasa tidak dihargai

    8. Dibelenggu rasa bersalah

    9. Lesu, tak bertenaga dan asyik letih

    10. Kerap terfikir untuk mati atau bunuh diri

    Rasa-rasa ramai yang alaminya walaupun tidak semua. Yang penting tahap keterukkan simpmtom2 ini. Jika sangat teruk, ia boleh menjadi kes kemurungan serius.

    Bertenang, tiada sebav anda harus menderita kerananya. Masalah kemurungan ni boleh diubati dan diatasi.

    Cara atasi kemurungan di kalangan lelaki:

    1. Jangan abaikan diri sendiri.
    Walaupun jaga baby dan isteri penting, kebajikan dan kesihatan diri juga tak boleh diabaikan. Pastikan cukup rehat, makan secara sihat dan berkeyakinan bahawa anda seorang bapa yang baik.

    2. Sentiasa berkongsi dengan pasangan atau rakan.
    Walaupun lelaki ni berat nak cerita masalah mungkin kerana ego, tak apa share ja. Ramai lagi yang hadapi masalah yang sama. Dengan berkongsi anda rasa lebih tenang. Rasa separuh beban dah diangkat tau. Rakan dan isteri juga boleh kasi tip. Maklumlah mereka sudah lama bergelumang dengan isu yang sama.

    3. Hadapinya dengan berani.
    Sentiasa berfikir positif dan jangan berlengah jika mempunyai perasaan negatif. Anda boleh berjumpa doktor untuk mendapatkan nasihat dan rawatan susulan.

    4. Tolong jangan lepaskan rasa stress dan amarah pada bayi atau isteri.
    Tarik nafas dan keluar dari situasi stress buat seketika. Ingat ini adalah sedikit ujian selepas Allah hadiahkan anugerah terindah.

    5. Untuk orang Islam, tolong banyakkan zikir, syukur dan baca Al Quran.
    Amalan rohani dapat bantu menenangkan anda.

    6. Anda juga boleh amalkan vitamin B Complex yang dapat membantu hadapi tekanan dan kemurungan.
    Anda boleh berkongsi dengan isteri yang sedang berpantang kerana kedua-duanya perlu sentiasa dalam keadaan tenang.

    7. Apa peranan isteri?
    Sebelum bersalin, isteri kena dah beri serba sedikit tip pasal peranan dan tugas suami. Contoh 'cara nak bakar ikan' dan 'cara nak pakai lampin'. Isteri juga tak boleh menjadi perfectionist semasa berpantang dan sentiasa menegur suami semasa suami ringan tulang membantu. Pejam sebelah mata ja la dan banyakkan rehat. Bagi cepat-cepat recover nanti boleh take over balik ya.

    tip-dan-petua-elak-tekanan-semasa-berpantang
    Berjaya kawal tekanan membantu keluarga kekal bahagia


    Jadi, suami dan isteri harap dapat saling memerhatikan perasaan dan perubahan pasangan masing-masing. Anak adalah penghubung kasih sayang. Semoga kehadiran mereka sentiasa menceriakan dan mengeratkan hubungan ahli keluarga.


    Ida Khairani
    http://www.mysupervitamins.com

    Review Nutriwhite Make Up Remover Shaklee

    Kalau orang yang suka make up, memang penting untuk make sure mekap betul-betul tanggal bila selesai cuci muka.

    Jangan biar ada saki baki makeup di muka. Makeup yang tak dicuci dengan bersih boleh jadi punca jerawat bila liang roma tersumbat.

    Ini review makeup remover Shaklee. Tiba2 white head dan black head yang degil pun boleh keluar sama. Syok gila kot !





    Masa nak guna make up remover ni pula special. Tak semestinya dalam toilet depan cermin, sambil tengok tv pun boleh gosok-gosok muka dengan make up remover Nutriwhite ni.

    Hasilnya make up, black head, white head, sel mati, daki boleh tanggal. Lepas tu boleh basuh muka dan confirm muka lebih lembut dan bersih.

    Jadi lelaki perempuan tak kisah, boleh hubungi Ida di 0134882382 untuk order Nutriwhite Make Up Remover anda sekarang. Kalau set beauty line Shaklee, Make Up Remover ni memang hot selling la.


    Ida Khairani

    Set Masalah Katarak Shaklee

    Katarak adalah keadaan di mana kanta mata yang kebiasaannya sangat jernih atau lutsinar menjadi kabus atau legap. Tanda dan gejala katarak seperti


    Gejala Katarak

    Simptom Katarak

    • Pandangan makin kabur
    • Suka membaca
    • Kerap tukar cermin mata
    • Walaupun cahaya terang tapi masih sukar melihat
    • Anak mata menjad putih


    Vitamin Shaklee apa yang boleh diamalkan untuk membantu masalah katarak?


    1. Vivix Shaklee

    Cara Vivix Bertindak Hadapi Katarak : Vivix bertindak dengan cara memulihkan sel mata yang rosak, melindungi sel mata yang sihat dari terus rosak dan memberi tenaga pada sel mata untuk berfungsi dengan lebih baik.


    Vitamin Pro vitamin A, antioksida yang kuat dan membantu meneutralkan radikal bebas antara punca yang membuatkan sel mata rosak.


    Kornea mata dibina dengan kolagen dan sumber colagen yang terbaik membantu menjaga dan membina sel kornea yang lebih baik.


    Vitamin C Shaklee diformula dengan flavonoid. Flavonoid membantu menyingkirkan tonsin kanta dan retina.


    Membantu baik pulih sel mata dan memberi sumber protein terbaik untuk badan.


    Kisah Gembira Kesan Pengambilan Set Masalah Katarak Shaklee



    Masalah Katarak dan Vivix


    Untuk mendapatkan vitamin Shaklee dan atasi masalah katarak, boleh hubungi pengedar shaklee ini.

    pengedar-shaklee-vivix-katarak
    Pengedar Shaklee Most Wanter

    Akibat amalkan Vivix, pesakit diabetis tak jadi dipotong kaki

    Perkara paling takut untuk pesakit diabetis adalah bila badan terluka. Ini sebab bila ada anggota badn yang terluka, kebarangkalian untuk pulih tu nipis dan peluang untuk dipotong anggota badan tu tinggi. Jadi, betulkah amalan Vivix dapat bantu dari anggota badan dipotong?


    Benarkah Vivix bantu kawalan diabetis dan elak anggota dipotong??

    Mana pilihan anda? 

    BEGINI

    akibat-kencing-manis-tak-terkawal
    Luka dikaki yang tidak dapat sembuh apabila diabetis tidak terkawal


    ATAU

    Kisah kaki pesakit diabetis tak jadi dipotong walaupun diabetis kronik dan kaki dah infected.


    Ini testimoni pembeli Vivix pertama Kak Sarimah.
    Mak saudara Kak Sarimah sendiri.

    Asalnya jari kaki tu doktor nak potong. Anak dia cepat-cepat beli Vivix daripada Kak Sarimah. 

    Alhamdulillah, dengan izin Allah Taala luka cepat kering sampai doktor pon terkejut sebab dia adalah pesakit kencing manis kronik.

    Sekarang masih konsisten dan dah masuk botol ke 4 minum Vivix. 


    kaki berjaya diselamatkan akibat amalkan vivix
    Testimonial Berjaya Elak Jari Dipotong

    Macam mana pula ambil supplemen luka boleh sembuh, boleh kering dan tak jadi dipotong?


    1. Sebenarnya secara semulajadi, badan kita memang dicipta Allah untuk pulih. Betul? Namun, bagi pesakit kencing manis, ada bahagian badan yang darah beroksigen dan berglukosa gagal sampai untuk proses pemulihan ini. Jadi, anggota badan tidak mendapat tenaga untuk pemulihan. 

    Resveratrol di dalam Vivix membantu memberi tenaga pada sel dan meningkatkan fungsi sebenar sel.

    2. Pesakit diabetis juga menghadapi masalah insulin. Apabila insulin tak cukup atau gagal berfungsi dengan efisyen, gula tak dapat ditukar dan digunakan untuk memulihkan anggota yang terluka. Akibatnya, luka semakin parah dan bila infection berlaku, doktor terpaksa memotong untuk elak luka berjangkit di kawasan yang lebih besar.

    Supplemen Vivix dengan kandungan utama Resveratrol membantu fungsi insulin. Rintangan insulin dikurangkan jadi sel badan dapat kesan kehadiran insulin dan menerima glukosa yang dihantar. Maka, dengan izin Allah, luka boleh sembuh.



    3. Selain itu, disebabkan penuaan sel dan radikal bebas, sel-sel badan yang sepatutnya mengalami kitaran hidup dan mati terjejas. Ada sel yang rosak, tak berganti dengan sel sihat. Jadi, fungsi 

    Resveratrol di dalam Vivix membantu mengembalikan proses normal sel dan menghalang radikal bebas merosakkan kitaran normal sel ni. InsyaAllah, anggota badan dapat diselamatkan dari dipotong.

    4. Selain itu, kehadiran AGE-Protin suatu bahan buangan menjadi punca penyakit diabetis.

    Maksud age-protin


    Vivix telah dikaji dan dibuktikan membantu mengurangkan penghasilan age-protein sekaligus menurunkan risiko penyakit diabetis juga komplikasi diabetis.

    Kajian VIvix terhadap age-protin punca diabetis

    Jika anda ingin mendapatkan Vivix dan mengharap dapat mengelakkan dari anggota badan dari dipotong, saya mohon bertindak segera. Vivix adalah supplemen semulajadi. Ia selamat tetapi mengambil masa untuk memulihkan sel yang rosak. Jadi, jangan tangguh lagi!

    vivix elak komplikasi kencing manis
    Cara Vivix Bertindak
    Hubungi Pengedar Vivix ini untuk mendapatkan Vivix Shaklee segera. Penghantaran adalah percuma. Belian 2 Vivix juga lebih jimat dan berbaloi.


    vivix bantu pesakit kencing manis dibedah
    Pengedar Vivix ke seluruh Malaysia






    Set Nutriwhite Shaklee - Kulit Lebih Bersih dan Lembut dengan Sumber Botanik

    Bila dah pro semulajadi, pasti kita nak produk yang organik, selamat dan tanpa bahan kimia merbahaya yang bukan ja kulit cantik sementara tapi selamanya. Set Nutriwhite Shaklee adalah jawapan yang terbaik. Lagipun bahaya juga pakai pencuci muka yang ada praben dan tak semulajadi. Instant cantik tapi lama2 merosakkan wajah dan kulit.
    Nutriwhite Shaklee


    Yang bestnya Set Nutriwhite Shakle ni, bertindak dengan 6 cara.

    • Membersihkan kulit wajah
    • Memperbaharui kulit wajah
    • Mencerahkan kulit wajah
    • Merawat kulit wajah
    • Mencegah kulit wajah
    • dan Memulihkan kulit wajah


    Bila dah beli 1 set lengkap Nutriwhite, memang terjaga habis la siang dan malam.

    Boleh ikut cara pakai Set Nutriwhite Shaklee ni dengan betul untuk kesan yang sangat best
    Cara pakai dan aturan set Nutriwhite yang betul.

    1. Gentle Action Makeup Remover memang hot selling. Rajin juga sold out sebab kesannya memang best. Mekaup tanggap, daki tanggal. Sambil2 tengok tv pun boleh usap2 muka untuk keluarkan kulit2 mati ok.

    Hot selling pencuci muka shaklee




    2. Pencuci muka Nutriwhite namanya Gentle Deep Foaming. Guna sikit ja tapi buih banyak so tahan lebih lama. Memang best rasa lepas pakai. Sure bersih dan segar. Kulit mati pun tanggal.
    Bukan ja membersihkan tapi memang segar bugar




     3. Lepas dah cuci muka, bolehlah pakai softener ni. Macam pelembab + toner. Sumbernya memang alami. Wajah lebih berseri.
    Pelembab yang cool

    4. Waktu siang sebelum pakai bedak bolehlah sapu Daily Defense Whiteng Essence ni. Anggaplah ia krim siang.


    Krim siang untuk lindungi panahan matahari


    5. Spot Whitening Treatment ni memang bagus sangat untuk hilangkan bintik hitam @ jeragat.


    6. Kalau terpaksa berjemur, wajiblah pakai lotion yang ada uv protection. Sinaran UV yang berterusan boleh jadi punca jeragat ok. Dah la hitam, berjeragat pula. Aduh...elak2 sebelum terkena.



    7. Krim malam Nutrwhite namanya Overnight Renewal Whitening Cream. Jadi sebelum tidur atau lepas cuci muka boleh pakai. Masa tidur, kulit kita bolehlah rest dan rejuvate balik.  Linden dalam krim malam ni bantu kulit lebih lembap.

    Nutriwhite-shaklee-night-krim
    Overnight Renewal Whitening Cream yang best


    Ini set asas Nutriwhite.  Boleh dapatkan 4 ini dulu sebelum cukupkan 7 produk semuanya.
    Set Basic Nutriwhite Shaklee




    Tunggu apa lagi??? 

    Hubungi cepat pengedar Shaklee set Nutriwhite ini untuk selesaikan pencarian dan masalah penjagaan kecantikan luar anda. No worry, pos ke seluruh Malaysia. Orang Brunei nak juga, boleh collect di Polaju Miri atau Limbang ya.